EMPRESA

Història

Per la seva acurada singularitat i dimensions, el nou magatzem de Corretja constitueix un dels majors projectes del sector de la distribució de materials per a la construcció i una referència en la zona de la Catalunya central.

La instal·lació va obrir les seves portes amb una oferta multi producte que engloba des de recobriments ceràmics, sanitaris o mampares, a saunes, mobles i complements de bany.

La família Corretja ha escomès aquesta inversió després d'un bagatge empresarial que es remunta a principis del segle XX, quan regentava una fàbrica de guix, activitat que es va perllongar fins a mitjans dels 90. Abans, el 1948, ja havien començat la seva relació amb el subministrament de materials.

Va ser l'inici d'una trajectòria d’expansió que ha millorat amb l'obertura de les noves dependències, que s'adapten així als cànons dels establiments comercials més avantguardistes.

A la nova seu s'agrupen totes les àrees de Corretja, que fins a la data estaven repartides en diferents zones de Vic.

La infraestructura de Corretja s'aixeca en un solar de prop de 17.000 m2. dels quals 8.200 corresponen a superfície construïda, segmentada en quatre parts diferenciades segons el seu ús: exposició, magatzem, ferreteria i oficines.

Disseny Web: Webmastervic

Sidebar Menu