Ceràmica per a bany de qualitat a Corretja

A Corretja ens caracteritzem per oferir una àmplia selecció de productes de ceràmica per a bany. Al nostre showroom podràs trobar les marques de referència en ceràmica, a més, comptem amb tot el necessari: des dels element més grans com el revestiment i la dutxa fins als petits detalls, que al final són els que marquen la diferencia.

Paret sense juntes: elegància per al teu bany

Comptem amb marques de ceràmica per a bany que innoven per a millorar els seus productes diàriament. Un exemple perfecte el trobem en el sistema de revestiment de parets que pots veure a la imatge. Es tracta d’un nou sistema que permet reformar les parets del teu bany sense necessitat de fer obres ja que es poden col·locar sobre el revestiment antic. El resultat? Pots donar una nova estètica al teu bany ràpid i còmode.

La paret de la dutxa està revestida amb panells acabats d’alumini de primera qualitat de 3 mm de gruix disponibles en dues grandàries: 1000 x 2550 mm o 1500 x 2550 mm. Els panells s’uneixen directament entre sí sense juntes o, alternativament, mitjançant perfils. Gràcies al seu acabat lacat d’alta qualitat endurida amb UV, no només són impermeables, sinó també resistents a l’abrasió, les ratllades i els productes químics.

El plat de dutxa, un element imprescindible de ceràmica per a bany

Un disseny senzill, però elegant, és una bona opció per al teu bany. El plat de dutxa és un element clau a l’hora de conformar l’espai. La nostra recomanació és que et decantis per un plat de dutxa de color neutre que combini amb la resta de l’estètica del bany i que estigui acabat amb un material antilliscant, com és la resina de poliuretà. Els detalls d’acer inoxidable són garantia d’èxit, ja que no es veuen afectats per l’òxid i el pas del temps.

A les nostres instal·lacions comptem amb marques de referència de ceràmica per a bany en més de 30 mides diferents de plats de dutxa amb textura de pissarra i 8 colors per a triar.

Fer realitat el bany dels teus somnis és possible amb Corretja. T’esperem!