L’orgull de Corretja com a patrocinador del Vic-Riuprimer Refo Futbol Club

Des de corretja estem molt contents de ser un any mes patrocinadors del Vic-Riuprimer Refo.F.C, fomentant d’aquesta manera l’activitat física i social dins la comarca d’Osona.

Portem molts anys patrocinant el club, ja que en els inicis érem patrocinadors del club del nostre poble: Santa Eulàlia de Riuprimer, que posteriorment es va unir amb el Vic-Refo fundant així el club mes gran de la comarca d’Osona.

Des d’aleshores hem tingut el privilegi de portar el nostre logo a molts equipatges com les samarretes dels partits i també de suadores i xandalls que van renovant any rere any. En l’actualitat el Vic-Riuprimer-Refo conta amb un total de 28 equips: 1 primer equip, 5 equips femenins, 2 juvenils, 3 cadets, 4 infantils, 6 alevins, 3 benjamins, 3 prebenjamins i 1 escoleta. Les instal·lacions estan molt bé ja que es disposa de 2 camps d’herba artificial al camp del Vic i 1 camp d’herba natural a Santa Eulàlia de Riuprimer i altres de futbol 7.

Aquest any Corretja em llançat el hasthag #juguemacasa.  Juguem a casa va relacionat amb l’esport perquè podria ser jugar com a local, i també juguem a casa com a “element constructiu” on passem la majoria d’hores del temps i on les famílies disfruten jugant amb els nens, ja sigui a futbol com a qualsevol altre activitat.

Tot i així aquest any ens ho agafarem amb el màxim d’humor possible perquè el hashtag #juguemacasa a estat substituït per el #joemquedoacasa degut els problemes del coronavirus. La canalla a aprofitat per fer vídeos i entrenament conjuntament on fan xuts, tocs i d’altres habilitats esportives.

A continuació us deixem l’enllaç on podeu veure les activitats dels mes menuts aquets dies: https://twitter.com/hashtag/SomhiVicRiuprimerREFO