Kerakoll aprofita el confinament per oferir un curs de formació online

Aprofitant que el sector de la construcció esta parat degut els problemes del Covid-19, L’empresa italiana Kerakoll (especialista en el món dels morters i ciments-cola) ha aprofitat per fer cursos on-line de formació dels seus productes.

Els cursos son per videoconferència i totalment gratuïts i l’horari es de 11:00 a 12:00 presentant cada dia un producte diferent. El primer dia tractava sobre col·locació de materials porcel.lànics a l’exterior i el segon sobre Sates (sistema aïllament tècnics exteriors)

Amb un total de 2.000 inscrits amb tot l’estat espanyol la resposta del públic ha estat molt positiva i interactiva ja que els inscrits podien fer preguntes en directe al ponent.

A Corretja estem molt satisfets d’aquesta iniciativa i volem felicitar a l’empresa Kerakoll per saber treure d’aquets mals moments que ens toca viure, uns aprenentatges útils per tothom. Corretja som distribuïdors oficials de kerakoll a la comarca d’osona i els seus productes tenen una gran sortida tant per qualitat,  prestacions, com per la  filosofia del Greenbuilding que els caracteritza.

A continuació farem una petita introducció de l’empresa kerakoll:

Missió i visió empresarial:

“Representar el Greenbuilding, la nova filosofia de construcció de baix impacte mediambiental per la salut i el benestar de les persones.”

Pensem, dissenyem i realitzem solucions innovadores orientades al medi ambient i a la millora de la salut i la qualitat de vida mitjançant materials de construcció ecològica compatibles i naturalment transpirables per prevenir les principals patologies derivades de la contaminació en interiors.

La nostra visió es representar el Greenbuilding com la nova filosofia de construcció de baix impacte mediambiental, promoure una millor qualitat en els espais on vivim a nivell global i ajudar a les persones a viure millor.

Productes mes reconeguts actualment de la marca:

40 no límits

Aquest es el producte estrella de la marca. Gel adhesiu estructural flexible multifunció a base de l’exclusiu geolligant Kerakoll per la fixació, inclús en condicions extremes, de qualsevol tipus de material, sobre qualsevol suport i  per qualsevol ús. Eco-compatible.

GeoLite

Es un Geomorter mineral certificat, eco-compatible, a base de geolligant amb reacció cristal·lina, per la passivació, reparació, allisat i protecció monolítica de estructures de formigó degradat, ideal per el greenbuilding.

Fugabella® Color

Resina-ciment decorativa per el rejuntat de rajoles, mosaics i marbres en 50 colors diferents. Producte ideal per el greenbuilding que neix per la necessitat del sector d’aconseguir uns colors el màxim iguals a les rajoles per d’aquesta manera millorar el disseny global dels interiors.