Campanya “100% Corretja”

Corretja S.L va iniciar desde l’any passat els primers contactes amb l’empresa de disseny gràfic ZOO Studio, ubicats a la ciutat de vic. Desde el primer moment el feeling ha estat molt bo, i això a permès portar a terme la primera campanya del 2020 llançada conjuntament amb el títol: “100% corretja”.

Corretja va iniciar la venda de cuines a partir del 2019, amb una molt bona resposta per part del públic. La idea de vendre cuines neix de la necessitat d’englobar en un mateix magatzem, tots els materials necessaris d’una casa: “Desde els fonament fins a dalt la teulada” partint sempre amb la base de productes de qualitat i un assessorament personalitzat i professional.

Es per això doncs que s’ha treballat amb la campanya “100% corretja”, que be a dir que a Corretja trobaràs el 100% del que necessites per la teva llar sense la necessitat de desplaçar-te a cap altre lloc.

Com que ZOO Studio son els professionals de la materia, us deixarem la seva explicació dels fets i l’enllaç on podreu veure la noticia mes ben presentada: https://zoo.ad/project/corretja/