Cobertes

Som especialistes en el sector i és per això que t'oferim solucions que cobreixen tots els detalls tècnics i amb els acabats més acurats.

Cobertes agrícoles

Panells amb rematades interiors de PVC que milloren les unions evitant l'entrada de rosegadors, i acabats en blanc que aporten lluminositat a la nau.

Diferents solucions amb panells de fibrociment, de resina de polièster o de xapa d'acer prelacada, reforçats amb fibra de vidre i nucli de poliuretà. Panells amb alta resistència a la corrosió ocasionada pels animals.

Cobertes industrials

Els nostres panells per a cobertes industrials estan pensats i desenvolupats per garantir els màxims nivells d'estanquitat i aïllament que requereix cada projecte.

Panells sandvitxos formats per una xapa d'acer prelacada exterior, un nucli de poliuretà o llana de roca, que a més d'aïllant tèrmic funciona com una protecció passiva de foc i una última capa interior de xapa.

Cobertes panell imitació teula

Aquests panells estan integrats per una xapa d'acer prelacada exterior, resistent a la corrosió, un nucli de poliuretà que funciona com a aïllant i una xapa interior prelacada blanca o d’imitació de la fusta.

Una solució estètica i senzilla a problemes de permeabilitat que s'adapta fàcilment a diferents projectes, tant industrials com residencials.