Banys

Banys clàssics, d’avantguarda i de tots els estils perquè escullis el que millor s'adapta a la teva personalitat. Disposem d’una gran quantitat de combinacions possibles. Els nostres assessors t'ajudaran a definir la teva idea i a fer que el teu projecte sigui una realitat.

Diferents opcions creatives per oferir-te la millor solució.

Les últimes tendències, materials innovadors i totes les novetats en decoració per personalitzar un espai destinat al benestar i a la comoditat.

Mobiliari banys

Dissenys i estils diferents amb una gran varietat de mides, colors i acabats per donar al teu bany la funcionalitat que necessita sense haver de renunciar a l’estètica. T’ajudem a trobar els mobles més adients per al teu espai.

Calaixos, organitzadors, miralls i aplics d’il•luminació que aporten als nostres mobles de bany un caràcter pràctic i innovador.

Sanitaris i spa

Clàssics, contemporanis i avantguardistes. Una gran gamma de vàters, bidets, lavabos i banyeres de diferents formats que aposten per la comoditat, dissenyats amb l'última tecnologia i els materials més resistents.

Tota la nostra experiència al teu servei perquè trobis la millor opció per al teu moment wellness.

Aixetes

Aixetes de disseny pensades com a solucions a les necessitats més exigents i que s'adapten a diferents tipus de banys.

Funcionalitat, sostenibilitat i garantia de qualitat gràcies al fet que comptem amb les aixetes de les millors marques del sector.

Accessoris

Elements que aporten detalls decoratius i que són indispensables per optimitzar la practicitat de l'espai i de la teva experiència.
Col·leccions de complements elegants i funcionals per oferir comoditat i un toc personal que marqui la distinció del teu bany. Varietat de formes i acabats per satisfer les exigències de la diversitat d’estils que té cada projecte.