Eficiència energètica

A Corretja som punters a la nostra zona en productes d’estalvi energètic i l’aprofitament dels recursos de les llars. També destaquem per ser proveïdors oficials de les millors marques del sector en l’àmbit de Catalunya.

Showroom de SATE (Sistemes d'Aïllament Tèrmic Exterior) i de sistemes d’hermeticitat en el qual, amb el nostre assessorament tècnic, trobaràs totes les solucions que necessites per projectar obres per a cases passives (passive house), rehabilitacions, millores, etc.

Aïllaments

Disposem de diferents materials aïllants en estoc per poder triar l’opció més adequada per cada projecte i client.

De cada material, en tenim de diferents mides, gruixos i densitats per poder garantir al màxim el seu rendiment depenent de les característiques buscades.

Suro

Cotó

Llana
de roca

Aerogel

XPS/EPS

Fibra
de fusta

Hermeticitat

Les filtracions d’aire o ponts tèrmics en els punts més complicats de l’habitatge són els que s’han d’evitar a l’hora de realitzar un projecte.

És per això que a Corretja tenim les millors marques del mercat en l’àmbit de qualitat i tots els accessoris per poder garantir una bona hermeticitat dels espais.

Cintes ProClima

Làmines ProClima

Membrana líquida

Sistema SATE

Dins les diferents aplicacions dels aïllaments, som experts en Sistemes d’Aïllament Tèrmic Exterior (SATE) oferint servei d’aplicació amb garantia de qualitat pels professionals que executen l’obra i pels productes que oferim.

El sistema SATE és funcional en l’àmbit tèrmic i acústic, i també tenim en compte els petits detalls d’acabat per donar una imatge final immillorable.

Insuflats i injeccions

Una de les millors solucions en una reforma o rehabilitació pel confort tèrmic és la d’injecció o insuflat d’aïllament a les cambres de parets, golfes i falsos sostres. A Corretja comptem amb professionals experts i titulats en l’aplicació d’aquests aïllaments, com perles de poliestirè expandit (Thermabead), fibra de fusta i cel·lulosa. Donem diferents opcions d’aplicació i de material perquè puguem escollir amb el client els més idonis per a la seva llar.

El procés és molt més dinàmic i ràpid que les altres solucions d’aïllament tèrmic que es poden dur a terme. - Inspecció de l’obra o habitatge - Inspecció amb càmera endoscòpica - Mesura de gruix de cambra - Mesura de superfície - Pressupost acceptació - Aplicació

Ventilació controlada

Els sistemes de ventilació Zehnder Comfosystems proporcionen una qualitat d’aire òptima adequant les seves prestacions als diferents habitatges per poder garantir els avantatges del sistema.

Zehnder proporciona una recuperació de calor, humitat i un intercanvi energètic òptim de l’aire, regulable automàticament depenent de les necessitats. Els components i accessoris del sistema subministren aire fresc continu a la vegada que condueixen l’aire utilitzat de l’interior a l’exterior.

Acústica

Cada vegada les persones donem més importància al benestar a dins les nostres llars, és per això que a Corretja tenim diferents opcions per donar un gran confort acústic als nostres clients. Donem diferents opcions i materials d’aïllament acústic depenent dels projectes i disponibilitats.

Podem donar diferents alternatives depenent dels gruixos a utilitzar i també els decibels que es volen reduir. Per això comptem amb la placa Phonestar de Wolf Bavaria que ens permet fer aplicacions de molt poc gruix donada les seves grans prestacions acústiques.
Pels clients o col·locadors que no necessitin poc gruix tenim diferents materials en forma de mantes com el Copopren.

Per obtenir una millor absorció utilitzem les plaques acústiques i així reduir al màxim la reverberació a l’interior dels espais com oficines, col·legis, habitatges, etc. A la vegada podem gaudir de diferents acabats per millora l’estètica de cada espai. Disposem de tota la perfilaria per aquest tipus de plaques i els seus accessoris per a una correcta col·locació.