Ferreteria

Tenim tot el que necessites per a la precisió dels teus treballs, l'optimització del teu temps i la teva seguretat.

Eines i maquinària

Àmplia gamma de màquines i eines d'última generació fabricades per les marques especialitzades i de major prestigi del sector.

Servei de reparació i lloguer de maquinària i eines per oferir la millor solució ajustada al projecte de cada client.

Il·luminació i senyalització

A la nostra ferreteria també tenim tots els elements homologats que et fan falta per a la senyalització i prevenció de qualsevol perill que pugui existir, tant a l'obra com a la carretera.

Gran varietat de bombetes LED, fluorescents, halògenes i d'accessoris per a la il·luminació per als senyals preventius i de seguretat.

Estufes i pèl·lets

T’oferim assessorament estètic i tècnic de col•locació i muntatge perquè puguis triar l’opció més adequada per al teu projecte. A més, també oferim el servei de posada en marxa de l’estufa.

Bosses de pèl·let de 15 kg amb la millor relació qualitat-preu i l'opció de lliurament al destí que decideixis.

Seguretat i vestuari

Indumentària i accessoris elaborats amb materials d'alta fiabilitat per garantir la teva seguretat.
Àmplia gamma de vestuari per proporcionar la comoditat i seguretat als treballadors en els seus projectes d'obra o carreteres.

Amb l'assessorament del nostre personal qualificat, trobaràs la solució que millor s'ajusti a la teva necessitat i al teu pressupost.

Fixació i caragolam

Totes les opcions de fixació i tota mena de caragols, volanderes, femelles i etc., classificades per materials d'aplicació i mesures.

Múltiples tipus de tacs i alternatives d'ancoratges expansius per a la fixació d'objectes, tant domèstics com pesats d'obra.

I la novetat de la incorporació al nostre catàleg d’una marca de cargols i accessoris d'alta qualitat per a la construcció en fusta.

Pintures i adhesius

Silicones, pintures, escumes, coles i diferents adhesius perquè triïs l’opció idònia per al teu pressupost i per al teu projecte de construcció o bricolatge.

Gràcies a la nostra màquina de pintura instantània, t’oferim la possibilitat de fer tota classe de pintures, colors i textures. També trobaràs productes més específics per resoldre qualsevol detall més específic del teu projecte.