Cuines

Dissenyem i construïm cuines de tota mena d’estils i, a més, ho fem de manera integral. Entenem que la funcionalitat i el disseny han d’estar en harmonia. És per això que tenim un equip intern que investiga, crea i dissenya cuines a mida, segons les necessitats de cada client.

El nostre objectiu és fer realitat la cuina dels teus somnis, per això en cuidem cada detall, perquè el resultat final sigui el que esperaves.

Avantprojecte

Et presentem una proposta basada en un estudi detallat de la teva cuina o de l'espai determinat per muntar-la, amb plànols acotats, renders i un pressupost aproximat.

Acceptació

Un cop acceptat l'avantprojecte, t'assessorem perquè decideixis i triïs tots els materials a la nostra botiga: marbres, electrodomèstics i tots els accessoris que et puguis imaginar.

Muntatge

Realitzem el muntatge amb professionals especialitzats, gestionem i fem un seguiment personalitzat de totes les fases de l'obra per assegurar-ne el millor resultat.

Mobiliari cuines

Diversitat de materials, estils i colors. Totes les possibilitats perquè la teva cuina sigui com sempre te l’has imaginat.

A la botiga, a més, tenim un gran estoc d’aigüeres i aixetes, campanes extractores, accessoris i electrodomèstics de les marques més prestigioses.

Mobiliari de Cuina Alemanya amb el segell de qualitat “Made in Germany” que garanteix una cuina segura i duradora. Guardonades amb la “M daurada” de la més alta qualitat europea, per la seva resistència, durabilitat i respecte per al medi ambient.