Empresa

Corretja és la marca de referència en la distribució de materials per a la construcció a la Catalunya central.

Les seves instal·lacions inclouen 17.000m², la meitat d'aquests coberts, dedicats a l'exposició, a l'emmagatzematge i la comercialització de tot el necessari per a projectes i obres d'arquitectura de diferent envergadura.

Una aposta ambiciosa, però projectada i sostinguda des del coneixement i l'experiència que ve acumulant en el sector des del seu origen centenari, quan la família Corretja va començar a regentar una fàbrica de guix.

El 1948 va annexar la distribució de materials per a la construcció i des de llavors Corretja va evolucionar en paral·lel al desenvolupament del sector. Amb esforç constant i sense renunciar a la seva identitat va aconseguir un gran creixement i el prestigi que li permet el posicionament en el mercat que l'avala avui dia.

Materials de construcció per a projectes d'habitatges, comercials, industrials i agrícoles, revestiments, paviments, sostres, spa, mobles i equipament per a banys i cuines. Màquines, eines, indumentària i elements de seguretat per a obres, pintures, entrades, i les solucions més avantguardistes en eficiència energètica són només alguns exemples del que ofereix Corretja.

Una proposta integral de productes, serveis i assessorament d'acord amb les necessitats dels seus clients i les demandes actuals del sector.